Bowl.hu Blog

A Bowl.hu hivatalos blogja

Bowl.hu a Facebook-on

Szurkolói blogok





Friss topikok

BOWL.HU blog a mobilodon is!


Bowl.hu cikkek-hírek

Nincs megjeleníthető elem

3 pontos helyzet: Maisel után szabadon

2011.03.03. 13:52 - jjtiller

Címkék: vélemény 3 pontos ncaa

1. Az ESPN egyik blogján Ivan Maisel jelentkezik a 3-point stance nevű rövid rovattal, ahol pár éppen aktuális eseményt kommentál az egyetemi foci világából. A bowl.hu hangja itt jómagam, JJ leszek, bizonyos dolgokat egy az egyben átvéve, de arra törekszem majd, hogy közérdekűbb témákról ejtsek szót...

 

2. Johnny Mac, a UConn QB-ja a célját "trick shot" videójával már mindenképpen elérte, a több mint 5 millió megtekintés mellett sokan már a jövő nagy irányítóját látták benne (lásd a fórumot). Ahogy az lenni szokott, követői is akadtak, a QB Alex Tanney és a long snapper Zach Enyeart. Utóbbi esetében még számíthat is a pontosság, ám valahol azért szörnyű, hogy mennyien nem képesek különbséget tenni az éles helyzet és a trükkök között. A Harlem Globetrotters miért nem indul az NBA-ben?

 

3. Ejj, ezek a mormonok. A minap Brandon Davis-t vágták ki a BYU kosárcsapatából, mert megsértette az egyetem becsületkódexét, beismerte hogy meghúzta a barátnőjét. Ez hatalmas bűn "az erényes és erkölcsös életvitelben", tavaly a focista Harvey Unga nem bírt a hormonjaival. A legjobb lepattanozóját elvesztett 27-2-es Cougars hazai pályán meglepetésre 18 ponttal kikapott első Davis nélküli meccsén. Ahogy Dzsoki rámutatott: az USA államokra lebontott fizetős pornóletöltések száma Utahban a legmagasabb.

A bejegyzés trackback címe:

https://bowlhu.blog.hu/api/trackback/id/tr412707112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása