Bowl.hu Blog

A Bowl.hu hivatalos blogja

Bowl.hu a Facebook-on

Szurkolói blogok





Friss topikok

BOWL.HU blog a mobilodon is!


Bowl.hu cikkek-hírek

Nincs megjeleníthető elem

A 8. kör

2011.07.04. 06:24 - Höri

Címkék: draft mock udfa

Napról-napra valószínűbb, hogy az NFL 2011-es idénye nem fog időben elrajtolni, ha egyáltalán valamikor el is fog. Ez még mindig borzasztó hír, de legalább attól nem kell félnem, hogy a sok halasztgatásom miatt aktualitását veszti most íródó bejegyzésem. Draftolatlan szabadügynököket ugyanis még mindig nem lehet igazolni, épp ahogy április végén sem lehetett. A játék kedvéért eljátszottam a gondolattal, hogy ha lett volna egy extra kör a drafton, mire használhatták volna fel a csapatok, és kik ülhetnének most sokkal nyugodtabban otthonukban, a lockout híreket olvasgató ex-egyetemisták közül.



1. Carolina Panthers (2–14) Derrick Locke RB Kentucky

 

 


A levegőben lóg DeAngelo Williams távozása. Az UFL-ből nem kérő Locke más stílust képvisel, de itt már nem nagyon lehet válogatni. A fő, hogy a yardokat pótolja valaki.

2. Denver Broncos (4–12) Ian Williams DT Notre Dame

 

 


Azt hittük már az 1/2-re is, hogy DT lesz. Várakozásom azóta se lett visszafogottabb. Williams azért is lenne jó pick, mert 3-4-es NT-nek is helytálló, márpedig az átállás első évében sok ilyen csomagra számítok.

3. Buffalo Bills (4–12) Weslye Saunders TE South Carolina

 

 


Nem végzett rossz munkát a Bills stábja a drafton, jóféle tight end viszont ki tudja mióta nincs nekik. Saunders akár kezdőbe is kerülhetne potenciál alapján, főleg, hogy már nem csak őt bénítja a meccshiány.

4. Cincinnati Bengals (4–12) Darren Evans RB Virginia Tech

 

 


Sajna ennél a picknél tanácstalan voltam, várom a kommentek közt a logikusabb opciókat.

5. Arizona Cardinals (5–11) Kristofer O'Dowd C Southern California

 

 


A Cards tartja az 5 fős létszámot az OL-ben, de ez nem a kezdőre értendő, hanem a komplett depth chartra. O'Dowdnak több poszton van rutinja, sokat érne.

6. Cleveland Browns (5–11) Mark Herzlich OLB Boston College

 

 


Clevelandben lasszóval kell összegyűjteni a 4-3-as rutinnal bíró védőket, linebackert pedig nem is vittek a drafton. Mondhatni tökéletes landolási hely lenne ez a green roomba is meghívott Herzlich-nek.

  7. San Francisco 49ers (6–10) Cedric Thornton DL Southern Arkansas

 

 


Gyakorlatilag minden posztra húztak valakit Harbaugh-ék, a védőfalat leszámítva. Nyilván nem fog Thornton azonnali javulást hozni, de azt érdemes megnézni, hogy mit tud profi körülmények között.

8. Tennessee Titans (6–10) Kendric Burney CB North Carolina

 

 



 

Tommie Campbell aligha nem csodálatos atléta, de az ő termete inkább illik a safety-k közé. Burney azonnal beférne az aktív rotációba, főleg ha Finnegan állandósítja tavalyi, gyenge formáját.

9. Dallas Cowboys (6–10) Martin Parker DL Richmond

 

 



Minden alkalommal felsoroltam, hogy mely 3 DE-nek járt le a szerződése. Ezúttal nem teszem meg, már mindenki tudja.

10. Washington Redskins (6–10) Pat Devlin QB Delaware

 

 



Shanahan jól üzletelt a draftjogokkal, számos nagy spílert sikerült szerződtetni. A QB helyzet viszont még mindig megoldásra vár, Devlin talán felférne a rosterre John Beck és a talán újraigazolandó Sexy Rexy mögé/elé.

11. Houston Texans (6–10) Darvin Adams WR Auburn

 

 



Két WR van a rosteren, aki kétségkívül jobb játékos Adams-nél. A többiek közül Dickerson nem igazi WR, Jacoby Jones szerződése meg lejárt.

12. Minnesota Vikings (6–10) DeAndre McDaniel SS Clemson

 

 



Mistral Raymond bizonyára fantasztikus special team játékos lesz, de előbb talán azon kéne elgondolkodni, hogy a kezdőbe kit nevezzenek. A felmérők alatt brutális visszaesést mutató egykori elit prospect feltétlen megérne egy próbát.

13. Detroit Lions (6–10) Josh Bynes MLB Auburn

 

 



A sztárok draftolása alatt arra nem maradt energia (meg pick), hogy zongoracipelők is érkezzenek, márpedig ha most kezdődne az idény, akkor még Jordon Dizon is jóeséllyel pályára kerülne, azt pedig nyilván nem akarja senki.

14. St. Louis Rams (7–9) John Clay RB Wisconsin

 

 



Tudom, hogy Josh McDaniels-t és a futójátékot már egy mondatban emlegetni is szentségtörésnek számít, de ha már egyszer elkezdtem a "mentsük meg Steven Jacksont" projektet, akkor tartom magam hozzá. Clay-t se nagyon szereti senki, de legalább majd jobban magaménak érzem a profi sikereit.

15. Miami Dolphins (7–9) Andre Smith TE Virginia Tech

 

 



Quarterback nem maradt, hacsak Terrelle Pryort annak nem veszem (nem), így valami kevésbé lényeges posztot veszek elő. Miamiben nem lenne túl nagy feladat a depth chart no2 TE posztját elcsípni, ez pedig bőven elég elvárás egy undrafted free agenttől.

16. Jacksonville Jaguars (8–8) Deunta Williams FS North Carolina

 

 



Itt nincs semmi gond, ugorgyunk! Ha mégis muszáj választani valakit, akkor a tavaly annyira nem remeklő secondary-be elférne az erősítés. Elismerem Deunta túl nagy név a Jaxbe, de olykor fel kell adni elveinket a siker érdekében.

17. Oakland Raiders (8-8) Noel Devine RB West Virginia

 

 



Előzetesen mást akartam ide írni, de a hosszas agyalás során sem tudtam rendes érvet felhozni, így megint a hülyeség sebesség irányába mentem el, a Raiders drukkerek már nagyon unhatják.

18. San Diego Chargers (9–7) David Mims OT Virginia Union

 

 



Akármennyire is szeretnék, hogy Schilling OT legyen, ő még mindig guard, szóval a szélen inkább az óriás izomkötegetre szavaznék, elvégre most olyan jó a Chargers, hogy projekt játékosokat is van idejük felépíteni.

19. New York Giants (10–6) Zach Pianalto TE North Carolina

 

 

 


Boss (és Pascoe) minden bizonnyal visszatér majd, de sose lehet elég óvatos az ember.

20. Tampa Bay Buccaneers (10–6) Tim Barnes C Missouri

 



 

Egyszerű a történet, egyedül a támadófalba nem választott a drafton senki Morris. Lehet azért, mert mindenkivel elégedett volt. Nagy nevek ettől még nem sok van a fal közepén, szóval 1-2 sophomore slump aztán Barnes már rosteren is van. Akár guardként.

21. Kansas City Chiefs (10–6) Willie Smith OT East Carolina

 

 


Smith megszerzése után már az sem lenne probléma, ha a Richardson/O'Callaghan duóból csak az egyik maradna.

22. Indianapolis Colts (10–6) Jerrard Tarrant FS Georgia Tech

 

 


A safety gondok kezelésére nem maradt pick, pedig a vak is látja, hogy gond van a poszton. Tarrant simán felférne a rosterre, sőt visszahordóként is hatalmas szolgálatot tudna tenni leendő csapatának.

23. Philadelphia Eagles (10–6) Chas Henry P Florida

 

 


A sovány merénylő maradjon inkább a rúgásnál, a puntot hagyja egy kevésbé halálos, de izmosabb kollégára.

24. New Orleans Saints (11–5) Dane Sanzenbacher WR Ohio State

 

 


Sanzenbacher az a fajta állandóan megjátszható slot WR, amelyre minden elit irányítónak szüksége van a teljes komfortérzethez.

25. Seattle Seahawks (7–9) Henry Hynoski FB Pittsburgh

 



 

Egyetlen fullbacknek sincs élő szerződése, és a futójáték sem volt a tavalyi alapszakaszban világmegváltó.

26. Baltimore Ravens (12–4) Ryan Winterswyk DE Boise State

 



 

Tavaly rámutattak, hogy nem elégedettek a pass rush hatékonyságával, de Sergio Kindle sajnálatos balesete miatt nem jött frissesség a rotációba. Eddig.

27. Atlanta Falcons (13–3) Kai Forbath K UCLA



 

 

A másik újonc, Bosher punter titulust kapott, Bryant meg ki tudja, hogy marad-e.

28. New England Patriots (14–2) DeAndre Brown WR Southern Miss


 

 



Még mindig nincs a keetben magas WR, pedig! Brown sérülékeny, de Branch is az, itt mégsincs soha semmi baja. Steal gyanús, akárhová kerül.

29. Chicago Bears (11–5) Jake Kirkpatrick C TCU


 

 



Carimi érkezésével elindult valami, de az OL-ben nem csak egy problémás pont volt. Kreutz sem tündököl régi fényében, így abszolút indokolt lenne a legjobb centernek választott Kirkpatrick érkezése.

  30. New York Jets (11–5) Pierre Allen DE/OLB Nebraska


 

 

 

Elküldték még a draft előtt Gholstont, de a helyére még csak hasonló embert sem szerződtettek. Allen bebizonyíthatja, hogy nem csak elit társai miatt tudott ő is villogni. Ha pedig mégis, az se gond, hiszen ügyes társaknak itt sem lesz hijján.

31. Pittsburgh Steelers (12–4) Nick Bellore ILB Central Michigan


 



 

 

Elsőre Nose-t akartam írni, de nem találtam. Fel kell tradelni Ian Williams-ért. Ha nem, akkor meg a nem épp zsenge ifjú korú ILB részlegbe küldenék egy versenyszellemet.

32. Green Bay Packers (10–6) Jeron Johnson SS Boise State


 

 

 


A tökéletes keret, amely mindenhová szerzett még újoncot is. Szerencsére safety-t pont nem, így félig-meddig BPA alapon be tudom lőni hozzájuk Johnsont.

Ez tehát a 8. kör, sajnos Jeff Maehl még ebbe se fért bele, de csupán az ő kedvéért nem állok neki 9. kört írni, akármennyire is drukkolok neki.

A bejegyzés trackback címe:

https://bowlhu.blog.hu/api/trackback/id/tr533036511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása