Bowl.hu Blog

A Bowl.hu hivatalos blogja

Bowl.hu a Facebook-on

Szurkolói blogok





Friss topikok

BOWL.HU blog a mobilodon is!


Bowl.hu cikkek-hírek

Nincs megjeleníthető elem

Mock Draft Combine után

2011.03.01. 14:02 - haromt

Címkék: draft nfl mock draft combine

 Ugyan mit választhattunk volna a blog elindításához jobb dolgot, mint mindenki kedvencét, egy mock draft-ot? Egyből egy három köröset. Így combine után úgyis kicsit átrendeződtek az erőviszonyok. Jó szórakozást hozzá. A kritikákat ide is várjuk, de természetesen a fórumon is elmondhatjátok a véleményeteket. Nem csak a mock draftról, hanem arról is hogy, milyen témákkal foglalkozzunk itt a blogon. Tényleg bármi belefér.

 

1. Carolina Panthers: Patrick Peterson, CB, LSU

 Feloldjuk a Fairley-Dareusi csomót Patrick Petersonnal. Nem volt még soha 1/1 cornerback. Itt az ideje, hogy ez megváltozzon. Nála biztosabb pick nincs elsőre.

 

 

2. Denver Broncos: Nick Fairley, DT, Auburn

 A butábbik top DT jobban passzol a Broncos leendő rendszerébe. Legalább lehet majd a kisebb légellenállásra fogni a late hitek tömegét.
 
 
 
 
3. Buffalo Bills: Von Miller, OLB, Texas A&M
 
Leendő csirke tenyésztőnk első naptól kezdő lehet a nevetséges Bills védelemben, ahol az OLB-k által adott sackek száma a megnyert Super Bowl-ok száma felé konvergál.
 
 
 
 4. Cincinnati Bengals: Marcell Dareus, DT, Alabama
 
 Marcell barátunk akkora kincs lehet a tigrisek számára, mintha perzsa névrokonának a vagyona.
 
 
 
 
5. Arizona Cardinals: Robert Quinn, OLB/DE, North Carolina
 
 Egy éve nem játszott meccset, soha nem volt OLB, mégis ő az ideális választás Whisenhunt számára. Jót tett a megítélésének, hogy Bowers sérült volt a felmérőkön.
 
 
 
6. Cleveland Browns: A.J. Green, WR, Georgia
 
 Ugyan Julio jobb volt a Combine-on, de az előkelőbb helye nem volt veszélyben. Újra együtt lehetne nagy barátjával Mohammed Massaqoui-val. Georgia-ban már bejött. McCoy is örülne az biztos
 
 
 
 7. San Francisco 49ers: Da'Quan Bowers, OLB/DE, Clemson
 
 Nem jött neki jól a betervezett műtét, de a TOP10-ből így sem csúszhat ki. Nem prototipus OLB, de nem okozhat neki gondot az átállás. Elsőrangú QB terrorista.
 
 
 
 8. Tennessee Titans: Cam Newton, QB, Auburn
 
Bud Adams-nél lejön a lila köd és behúzza Vince Young pótlására Vince Young-ot. Ne keressünk benne értelmet. Ez Tennessee. Még a végén Jeff Fisher is feltűnhet újra.
 
 
 
 9. Dallas Cowboys: Cameron Jordan, DE, California
 
 Unalmas már a sok Amukamara pick a Cowboys-nál. Szabadügynök szinte az egész DL, így ez fontosabb. Jordan tökéletes lesz a kicsit alúlméretezett 3 fős frontba
 
 
 
 10. Washington Redskins: Julio Jones, WR, Alabama
 
 Az is beleférne, hogy csak találomra rábökünk a draft board-ra, mert szinte minden játékos segítene a Redskins-en. Persze a leginkább a WR sornak csúfolt nyugdíjasklubra fér rá az erősítés. Julio-nál jobbat nem is nagyon találni
 
 
 
 11. Houston Texans: Prince Amukamara, DB, Nebraska
 
 Lincoln hercege nem sokat profitált a combine-ból és a senior bowl kihagyásából az biztos. Viszont safety-ként is bevethető, így nem hagyhatja ki a CB-ből és safetyből is hiányt szenvedő Texans.
 
 
 
 12. Minnesota Vikings: Blaine Gabbert, QB, Missouri
 
 A Titans megmenti őket, hogy a Franchise összeomoljon, mint a Metrodome teteje. Viszont így is kell QB. Gabbert sem az ideális megoldás, de a szükség nagy úr.
 
 
 
 13. Detroit Lions: Jimmy Smith, CB, Colorado
 
 Azt mondják, hogy problémás egyéniség Jimmy barátunk. Szerintem csak nagy az önbizalma. Majd pár év a Lions-ban helyre rakja. De ne legyünk cinikusak, nagyon kell egy igaz shutdown CB már Detroit-ba.
 
 
 
 14. St. Louis Rams: Aldon Smith, DE, Missouri
 
 Második számú Smith-ünknek nem kell messzire költöznie Columbia-ból. Már most is imádják Missouri államban, Spagnuolo-nak pedig vissza kell terelnie az embereket a stadion-ba. Markáns bust esély van Aldon-ban, de egy jó DL coach alatt sztár lehet.
 
 
 15. Miami Dolphins: Mark Ingram, RB, Alabama
 
 Az egykori Heisman győztes RB visszavonul, jöhet helyette egy újabb. Nem nagyon van más választása a Dolphins vezetőségének, lévén az NFL legrosszabb offense-vel rendelkeznek.
 
 
 
 16. Jacksonville Jaguars: Brandon Harris, CB, Miami
 
Bár nem az ohio-i Miami egyetemről jön, most az egyszer megengedhető egy nagyobb iskolából választás a JAX-nek, mert annyira borzalmas a secondary-jük.
 
 
 
 17. New England Patriots(Raiders-től): Anthony Castonzo, OL, Boston College
 
 Újabb local hero Aldon Smith után. Széteső félben van a Pats fal és a hazai srác több helyen is bevethető. Ez emelte nálam a legjobb offensive line rangjára, illetve kellhet Bellichiknek is.
 
 
 
 18. San Diego Chargers: Gabe Carimi, OT, Wisconsin
 
 Igor Olshansky távozásával mentor nélkül maradtak a san diego-i zsidó kisiskolások, így a rabbi elrendelte Carimi draftolását. Most nem nyúlhat mellé még Turner sem, mert Clary-nél nem lehet rosszabb RT valaki.
 
 
 
19. New York Giants: Akeem Ayers, OLB, UCLA
 
Ők is pályáznának Carimire, de ha kimegy akkor az amortizálódott LB sort kell rendbe hozni a legjobb idei 4-3-as OLB-vel. Első perctől kezdő lehet Ayers. Bár még nem egy Lawrence Taylor.
 
 
 
 20. Tampa Bay Buccaneers: J.J. Watt, DE, Wisconsin
 
Kellően érdekes a sztorija ahhoz, hogy felkeltse Morris érdeklődését (Central Michigan, TE volt és walk-on is). Na meg ugye égető szükség van egy normális pass rusher-re, mert azt nem sikerül találni a tavalyi UDFA-n.
 
 
 
 21. Kansas City Chiefs: Ryan Kerrigan, OLB, Purdue
 
A fiatal Mike Vrabel. Frizurája mindenképpen abból az időből maradt, amikor még az ex-pats OLB is fiatal volt. Most viszont Kerrigan válthatja Tamba Hali oldalán. Kevésbé fizikális mint Hali, de nagyon jól képzett játékos.
 
 
 
 22. Indianapolis Colts: Nate Solder, OT, Colorado
 
 Tarik Glenn visszavonulása óta nincs rendes LT Manning vakoldalán. Solder lehet az idei próbálkozó. A scoutok imádják, de még nagyon sokat kell tanulnia. Erről majd PM gondoskodik. Persze rendes a futásblokkolást nem itt fogja elsajátítani.
 
 
 23. Philadelphia Eagles: Mike Pouncey, OG/C, Florida
 
Ha az állami riválisnak van, nekik is kell egy Pouncey. Ha nem rakják be centerbe, akkor végre rendet tehetnek így az állandóan váltakozó belső falemberek között. Na meg Mike is átjárhat könnyen partyzni Marukice-hoz.
 
 
 
 24. New Orleans Saints: Justin Houston, DE, Georgia
 
Eléggé lepusztították már előttük a pass rusher piacot, így csak a Georgia hibridje marad a szenteknek. Nem járnak vele rosszul szerintem. Sőt még akár nagyot is profitálhatnak sokoldalúságából.
 
 
 
 25. Seattle Seahawks: Ryan Mallett, QB, Arkansas
 
Ha valamihez van szeme Pete Carroll-nak akkor azok a QB-k. Na jó Whitehurst nem jött be, de USC-nél számtalan sztár QB-t nevelt ki. Most is ő látja meg Mallett ostoba álarca mögött a leendő NFL sztárt. 3 év múlva röhöghetnek majd a Newton és Gabbert hypeolók képébe.
 
 
 26. Baltimore Ravens: Martez Wilson, ILB, Illinois
 
 OLB vagy CB lenne a prioritás, de elfogytak. Ray Lewis is elfogy lassan, így most lehet hozni az utódját, mert hogy Ellerbe vagy McClain nem lesznek azok, az tuti. Wilson viszont jövőre visszavonultathatja Ray-Ray-t
 
 
 
 27. Atlanta Falcons: Kyle Rudolph, TE, Notre Dame
 
Sablonos pick, szinte mindenki őt adja a Falcons-nak, de nem azért mert nem jut más eszébe, hanem mert ez a legjobb megoldás. Nincs igazán roncs poszt, így jöhet a luxus TE pick.
 
 
 
 28. New England Patriots: Mikel LeShoure, RB, Illinois
 
Ez is luxus húzás, mondhatni a legjobb benn lévő játékos elvitele. Szép dolog a tehetségnevelés és megható Woodhead és Green-Ellis története, de LeSheure nyomába sem érhet egyikük sem.
 
 
 
 29. Chicago Bears: Marvin Austin, DT, North Carolina
 
Ideális pótlás lenne Tommie Harris után az egy évet pihenő Tar Heel. Prototípus 3-technique DT. Szinte kiált utána Lovie Smith Harris kivágásával. Hatalmas steal lehet itt ő. Csak meccs hiánya van, nem ostoba.
 
 
 
 30. New York Jets: Corey Liuget, DE, Illinois
 
Égetően fontos a vérfrissítés a DL-ben. Liuget méretileg tökéletes 3-4 DE-nek és Ryan kezei alatt óriási játékos lehet belőle. Olyan amiről Mike DeVito csak álmodhat maximum.
 
 
 
 31. Pittsburgh Steelers: Phil Taylor, NT, Baylor
 
Egyszer már lehajtott fejjel távozhatott a kicsi Phil Pennsylvania-ból amikor szétvert egy party-t a Penn State-en. Itt az idő elszámolni az emlékekkel. A class legjobb NT-jére le kell csapnia Hampton öregedése miatt a Steelersnek.
 
 
 
 32. Green Bay Packers: Tyron Smith, OT, USC
 
Tackle-ből soha nem elég. Az atletikus Smith jól illik a sok zone blockingot alkalmazó GB falba. Bár a combine-t majdnem teljesen kihagyta, a scoutok egyik nagy kedvence a jó számai miatt.
 
 
 
 
2.kör:
 
1. New England Patriots(Panthers-től): Adrian Clayborn, DE, Iowa
2. Buffalo Bills: Rodney Hudson, OG, Florida State
3. Cincinnati Bengals: Derek Sherrod, OT, Mississippi State
4. Denver Broncos: Rahim Moore, S, UCLA
5. Cleveland Browns: Cameron Heyward, DE, Ohio State
6. Arizona Cardinals: Marcus Gilbert, OL, Florida
7. Tennessee Titans: Greg Jones, LB, Michigan State
8. Dallas Cowboys: Aaron Williams, S, Texas
9. Washington Redskins: Stefen Wisniewski, OG/C, Penn State
10. Houston Texans: Brooks Reed, OLB, Arizona
11. Minnesota Vikings: Curtis Brown, CB, Texas
12. Detroit Lions: Leonard Hankerson, WR, Miami
13. San Francisco 49ers: Jake Locker, QB, Washington
14. Denver Broncos(Dolphins-tól): Kelvin Sheppard, LB, LSU
15. St.Louis Rams: Will Hill, S, Florida
16. Oakland Raiders: Danny Watkins, OL, Baylor
17. Jacksonville Jaguars: Christian Ballard, DL, Iowa
18. San Diego Chargers: Muhammad Wilkerson, DE, Temple
19. Tampa Bay Buccaneers: Titus Young, WR, Boise State
20. New York Giants: Ben Ijalana, OL, Villanova
21. Indianapolis Colts: DeAndre McDaniel, S, Clemson
22. Philadelphia Eagles: Chris Culliver, CB, South Carolina
23. Kansas City Chiefs: Greg Little, WR, North Carolina
24. New Orleans Saints: Bruce Carter, LB, North Carolina
25. Seattle Seahawks: Ahmad Black, S, Florida
26. Baltimore Ravens: Brandon Burton, CB, Utah
27. Atlanta Falcons: Torrey Smith, WR, Maryland
28. New England Patriots: Jabaal Sheard, OLB, Pittsburgh
29. San Diego Chargers(Jets-től): Mark Herzlich, LB, Boston College
30. Chicago Bears: DeMarcus Love, OT, Arkansas
31. Pittsburgh Steelers: Jalil Brown, CB, Colorado
32. Green Bay Packers: Dontay Moch, OLB, Nevada
 
3. kör
 
1. Carolina Panthers: Stephen Paea, DT, Oregon State
2. Cincinnati Bengals: Tyler Sash, S, Iowa
3. Denver Broncos: Ryan Williams, RB, Virginia Tech
4. Buffalo Bills: Quan Sturdivant, LB, North Carolina
5. Arizona Cardinals: Andy Dalton, QB, TCU
6. Cleveland Browns: Sam Acho, OLB, Texas
7. Dallas Cowboys: Chimdi Chekwa, CB, Ohio State
8. New Orleans Saints(Redskins-től): Drake Nevis, DT, LSU
9. Houston Texans: Jerrel Powe, NT, Ole Miss
10. New England Patriots(Vikings-től): Austin Pettis, WR, Boise State
11. Detroit Lions: Mason Foster, LB, Washington
12. San Francisco 49ers: Jordan Todman, RB, Connecticut
13. Tennessee Titans: Jon Baldwin, WR, Pittsburgh
14. St. Louis Rams: Colin McCarthy, LB, Miami
15. Miami Dolphins: Marcus Cannon, OG, TCU
16. Jacksonville Jaguars: Colin Kaepernick, QB, Nevada
17. Oakland Raiders: Orlando Franklin, OL, Miami
18. San Diego Chargers: Quinton Carter, S, Oklahoma
19. New York Giants: Allen Bailey, DE, Miami
20. Tampa Bay Buccaneers: Greg Romeus, DE, Pittsburgh
21. Philadelphia Eagles: Shane Vereen, RB, California
22. Kansas City Chiefs: Randall Cobb, WR, Kentucky
23. Indianapolis Colts: Jarvis Jenkins, DT, Clemson
24. New Orleans Saints: DeMarco Murray, RB, Oklahoma
25. San Diego Chargers(Seahawks-tól): Luke Stocker, TE, Tennessee
26. Baltimore Ravens: Chris Carter, OLB, Fresno State
27. Atlanta Falcons: Davon House, CB, New Mexico State
28. New England Patriots: Robert Sands, S, West Virginia
29. Chicago Bears: Jeron Johnson, S, Boise State
30. New York Jets: K.J. Wright, OLB, Mississippi State
31. Pittsburgh Steelers: Jason Pinkston, OL, Pittsburgh
32. Green Bay Packers: Kendall Hunter, RB, Oklahoma State

A bejegyzés trackback címe:

https://bowlhu.blog.hu/api/trackback/id/tr872701269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Joey 2011.03.03. 01:57:03

jó kis mock gratu, illeszkedik a combine-storyhoz, ingram és newton helye viszont meglepett. newton pont tennessee-be...igazából ez lenne az igazi irónia :)


süti beállítások módosítása