Bowl.hu Blog

A Bowl.hu hivatalos blogja

Bowl.hu a Facebook-on

Szurkolói blogok





Friss topikok

BOWL.HU blog a mobilodon is!


Bowl.hu cikkek-hírek

Nincs megjeleníthető elem

3 pontos helyzet: egyetemi foci vasárnap?

2011.03.09. 13:21 - jjtiller

Címkék: vélemény 3 pontos ncaa

1. Mivel a CBA tárgyalások nem állnak jól, egyre több a találgatás azzal kapcsolatban, mi veheti át átmenetileg az NFL helyét vasárnap délutánonként/esténként. Itthon a kérdés számunka kicsit kényesebben kezelendő, mert egyelőre a hazai szurkolók szemében az NCAA inkább riválisa az NFL-nek, mintsem társutasa. Bár a college football megítélése szempontjából az egyetemi hívőknek "jól jönne" az átvariálás (esetleg többen szeretnék meg a ligát, stb.), a kinti döntéshozók a tradíciókra hivatkozva elvetették az ötletet, nem kívánnak a profik után kullogni, odaát az NCAA a maga jogán hihetetlenül népszerű.

 

2. A hét az egyre kínzóbb lockout/decertifikáció kérdés mellett az Ohio State-ről szólt, kiderült ugyanis, hogy Jim Tressel hónapokkal a tetoválási botrány (ami végül Pryorék eliltásával végződött) kirobbanása előtt tudott az esetről. Hamar ítélet született, Tresselt két meccsre meszelték el, ez tulajdonképpen korrektnek nevezhető. A gond azonban ott kezdődik, hogy míg Pryor és társai januárban a fontos Sugar Bowlon még játszhattak, addig a főedzőnek is csak a két leggyengébb ellenféllel (Akron , Toledo) szembeni találkozókat kell kihagynia... Tressel új könyve épp most jelent meg, és az ESPN-es cikkíró Mark Schlabach ki is emelt belőle egy mondatot: "ezer év reputációja akár egy órán is múlhat".

 

3. Az Army mai edzőmeccsével hivatalosan itt a tavasz, április 30-ig összesen 119 "spring game" kerül megrendezésre. A borzasztóan hosszú uborkaszezon gyötrelmein mi más enyhíthetne, mint egy kis futball, igaz?

A bejegyzés trackback címe:

https://bowlhu.blog.hu/api/trackback/id/tr912724606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása