Bowl.hu Blog

A Bowl.hu hivatalos blogja

Bowl.hu a Facebook-on

Szurkolói blogok





Friss topikok

BOWL.HU blog a mobilodon is!


Bowl.hu cikkek-hírek

Nincs megjeleníthető elem

Az Arizonai irányító kérdés

2011.04.08. 14:06 - Fucu

Címkék: elemzés nfc west cardinals

 

Ebben bejegyzésben megpróbálom rangsorolni/megtippelni, hogy kik a lehetséges célpontok a Cardinals számára arra, hogy az irányító problémát valamelyest orvosolják, ha egyszer feloldják a lockout-ot. Azért a két legnépszerűbb draftolható játékost is belevettem a számításba

 

#1.: Marc Bulger (Baltimore Ravens)

Nincs vita kell egy Derek Andersonnál megbízhatóbb tapasztalt irányító. Bulgerben van még egy-két elfogadható év és nem mellesleg feküdne neki a Cardinals által játszott támadórendszer. Nagy valószínűséggel Ő Ken Whisenhunt elsőszámú terve. (Ne feledjük, Bulger is St. Lousban volt sztár, és a harmincas évei közepén érkezne a Cardshoz. remélem mindenkinek ismerős a történet)

 

#2.: John Skelton (Arizona Cardinals)

Nem vallott szégyent az előző szezonban a tavalyi draft ötödik körében érkezett irányító. Természetesen nem volt tervbe véve, hogy pályára fog lépni újonc szezonjában, de így hozta a sors. Whisenhunt draftolta és bízik is a fiatal játékosban csak egy jobban teljesítő támadó falat kellene elé rakni egy kis futó támogatással.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#3: Kevin Kolb (Philadelphia Eagles)

Vannak pletykák, amik szerint erősen érdeklődik a Cards Kolb iránt. Az Eagles Michael Vicket preferálja ennek tanúbizonyságául franchise tag-el látták el. Kolb értéke egy korábbi bejegyzésben már ki lett fejtve, de biztos, hogy az 1/5-öt nem fogja érte odaadni Whisenhunt. A 2/6-os választás már esélyesebb, de még ezt is magasnak tűnik egy olyan irányítóért, aki tavaly öt kezdő mérkőzéséből kettőn tudta győzelemre vezetni csapatát. Azt öt meccsből csak három találkozón játszott elfogadhatóan.

 

#4.: Carson Palmer (Cincinnati Bengals)

Egy kisebb szappanopera részeseként merülhet fel a korábbi Heisman győztes irányító neve. Palmernek elege lett a Bengalsból és az elcserélését kérte, már a házát is árulja, minden jel arra mutat, hogy máshol szeretné befejezni a pályafutását. Azonban a Bengals tulajdonosa Mike Brown kijelentette, hogy Palmer nem lesz elcserélve.

 

#5: Blaine Gabbert (Missouri)

A mostanában legfelkapottabb lehetőség, amit sok draft szakértő hangoztat is, hogy kell egy új, fiatal QB a Cardinals-ba. Ken Whisenhunt edző azt nyilatkozta, hogy idén nincs olyan újonc irányító, mint például tavaly Sam Bradford vagy 2008-ban Matt Ryan akik megérnék az 1/5-ös draft cetlit. Azért a harmadik hely, mert bármi megtörténhet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#6.: Kyle Orton (Denver Broncos)

Pár hónapja még arról zengett a sajtó, hogy Denverben megkezdődhet a Tim Tebow éra és Orton elég jó cserealapnak. Természetesen szóba hozták a Cardinals-szal is – kit nem? – azonban az Ő értéke is körülbelül egy második vagy harmadik körös draft cetli lenne. Mostanában viszont azok a hírek jönnek Coloradóból, hogy mégsem Tebowra építenek, hanem marad Orton a kezdő.

 

#7.: Derek Anderson (Arizona Cardinals)

Tavaly a szurkolók nagyjából örültek, hogy egy NFL kezdő tapasztalattal rendelkező irányító érkezett. Azonban a véleményük Anderson pályán mutatott teljesítménye következtében érthető módon megváltozott. Valószínűleg az edző stáb is tisztában van vele, hogy ez a húzásuk nem jött be, így Anderson maradására kevés esélyt látok, amint beindulhat a játékos mozgás, valószínűleg búcsút vesznek tőle.

 

#8.: Max Hall (Arizona Cardinals)

A tavalyi UDFA lelkesedése és játszani akarása értékelendő. Mutatott játéka nem volt túl meggyőző és mivel Skeltonban nagyobb lehetőségek rejlenek valószínűleg Hall távozik. Lehetséges, hogy a practice squad-ba kerül, de Whisenhunt edző nem szokott irányítókat oda delegálni.

 

#9.: Cam Newton (Auburn)

Hiába a fantasztikus atletikusság és a benne rejlő potenciál a Cardinals játékrendszerébe nem illik és nem tudom elképzelni, hogy Whisenhunt Őt draftolná,, mint következő franchise irányító. Rengeteg plusz munkaórát adna ezzel Chris Miller QB edzőnek.

 

+1.: Donovan McNabb (Washington Redskins)

A „kedvenc” pletykám volt az offseasonben. Egy okot tudtak a szakértők felhozni miért érkezhetne Glendale-be McNabb. Ez nem volt más, mint, hogy Phoenix közelében szokta tölteni az offseasont, van egy háza és itt szokott edzeni is. Az már mellékes, hogy teljesen más támadószisztémában játszott világ életében.

 

Kiss Ferenc (Fucu)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bowlhu.blog.hu/api/trackback/id/tr1002809626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szcsongor 2011.04.08. 18:21:15

Skelton tényleg meggyőző volt, azonban én nem tennék le Hall-ról. Harmadik QB-nak jó lesz, ha Skelton mellé majd hoznak egy veteránt.
QB draft nem hiszem hogy lesz, tavaly ketten is jötttek, és van még pár hiányposzt, ahova jó lenne húzni. Pl. a támadófalban... :)

LFL_93 2011.04.09. 20:34:19

Személy szerint Skeltonnak örülnék a legjobban, szerintem nagyon tehetséges és fejlődőképes irányító, ezt a Cowboys ellen elég jól bemutatta. Max Hall sem volt annyira rossz, de ha jól emlékszem a meccsein a defense vagy Levi Brown segítette ki :D Harmadik számú QB-nek elmehet. Kevin Kolb és Marc Bulger persze sokkal tapasztaltabb, mondjuk nekem Kolb idei teljesítménye nem igazán "jött be", Marc Bulger meg már "vénnek" számít. Persze Kurt Warner se 22 évesként került hozzánk :) Szerintem Skelton lenne a legjobb választás, már egy idényt lehúzott a Cardsnál, és egy jobb offense-fallal sokra viheti.


süti beállítások módosítása